Lieve Lagache

Gespecialiseerd in schoonheidszorgen en pedicure.

In 2002 ben ik afgestudeerd en enkele jaren later startte ik een eigen praktijk Mi Sento.

Met veel enthousiasme en passie blijf ik regelmatig opleidingen volgen om de beste verzorging te kunnen bieden. Ik specialiseer me vooral in huidverbetering en workshops.

Mijn missie:
een gezonde & mooie huid

Lieve Lagache - Misento
Lieve Lagache - Schoonheidszorgen en pedicure

Hoe ga ik te werk?

4 stappen naar die mooie gezonde huid

intakegesprek > bepalen huidconditie > behandeling > nazorg

We starten met het maken van een persoonlijke huidanalyse en ontdekken zo de noden van je huid. Vervolgens geef ik een verzorging op maat. Met persoonlijke begeleiding en advies streef ik naar de beste resultaten.

Lieve Lagache - intakegesprek

1. Intakegesprek

Bij het intakegesprek luister ik vooral wat je wil veranderen of verbeteren aan de huid. Daarna bekijken we de conditie van je huid. 

Met behulp van mijn diagnosetoestel kunnen we je huid grondig analyseren. Ik geef je advies en opvolging om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. 

Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om je huid terug in de juiste conditie te brengen.

2. Bepalen huidconditie

Met het diagnosetoestel meet ik de huidconditie tot in de diepere lagen.

We nemen verschillende foto's van je huid en bepalen zo 7 essentiële parameters:

  • hydratatie
  • poriën
  • pigmentatie
  • rimpels
  • acné
  • vet
  • hoornlaag
Dit toestel is uniek op de markt. Op die manier kunnen we beter werken om je huidconditie jeugdiger en gezond te houden. Deze analyse is ook leidend voor een optimale behandeling en gericht productadvies. Door terug te kijken naar een eerdere analyse wordt duidelijk in hoeverre je huid verbeterd is.
Lieve Lagache - intakegesprek
Lieve Lagache - behandeling

3. Behandeling

Afhankelijk van de diagnose, gaan we de juiste specifieke actieve bestanddelen toevoegen in de gezichtsverzorging, om zo een optimaal resultaat te bereiken. Doordat het percentage in actieve bestanddelen in de cabine iets hoger gedoseerd is, kunnen we met een behandeling in het salon veel bekomen. 

We reinigen eerst je huid. Afhankelijk van het huidprobleem stel ik een behandelplan voor. We kijken samen welke verzorging het best bij je past.

4. Nazorg

Na de behandeling is het nodig om je te houden aan een dagelijks verzorgingsregime om het proces te laten evalueren in een enorm mooi, zichtbaar resultaat.

Lieve Lagache - nazorg
Lieve Lagache - Schoonheidszorgen en pedicure

Maak het jezelf gemakkelijk!

Er is zoveel op de markt dat het vaak moeilijk is om te kiezen wat goed is voor je huid. Daarom help ik je graag op weg om de juiste keuze te maken.