SKEYNDOR

Kwaliteit maakt het verschil.

Skeyndor is een Spaans merk en is wetenschappelijk onderbouwd.

Het zijn innovatieve en effectieve cosmetische producten die een oplossing bieden voor veeleisende klanten. Dit merk speelt perfect in op de behoefte van de hedendaagse klant.

Het succes van Skeyndor begint meer dan 50 jaar geleden, in 1966. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een leidend merk in professionele huidverzorging.

Hoge concentratie aan dermatologisch geteste actieve bestanddelen.

Kwaliteit maakt het verschil.

MISENTO | SKEYNDOR

Skeyndor bij Mi Sento

Skeyndor is een familiebedrijf en heeft een passie voor wetenschap en innovatie. Dit zit al sinds het ontstaan in het DNA van Skeyndor. Het heeft een uitgebreid gamma waardoor ik een oplossing kan bieden voor de vele verschillende huiddisfuncties. Een aangename beleving in het salon. Je voelt de actieve bestanddelen de huid binnendringen. Een comfortabel, stralend gevoel na elke behandeling.

Het einddoel?

Een gezonde, stralende huid. Daar doen we het toch voor!


Misento - SKEYNDOR lines

Skeyndor lines

Basic

Mini verzorging < 18 jaar

40 min - € 45 -

Remineraliserende behandeling die de weerstand van de huid vergroot.  Het vochtherstellende vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid wordt weer rustig en comfortabel.

Power lines

Cosmetica die focust op hoog moleculaire prestaties.

POWER HYALURONIC TREATMENT

60 min. - € 80 -

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algemene huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en krijgt een vitale en gezonde uitstraling.

POWER C+ BRIGHTENING ANTIOXIDANT PROF. TREATMENT

60 min. - € 80 -

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huid wordt egaler en helderder. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangetaste huid.

 

Skeyndor premium

Laat de jeugd van je genen herleven.

Geef veroudering geen kans

Een facelift die je gezicht herdefinieert en doet stralen.

Anti-aging voor de hedendaagse vrouw

ETERNAL PROFESSIONAL TREATMENT

75 min. - € 105 -

Deze intensieve regenerende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt de huidveroudering uit. Het plantaardige levenselexir met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

CORRECTIVE PROFESSIONAL TREATMENT

75 min. - € 115 -

Een uitermate doeltreffende antirimpelbehandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid gladder, zachter, egaler en jeugdig.

GLOBAL LIFT PROFESSIONAL TREATMENT

75 min. - € 105

Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.